En dag i Malmbäck

Vi har fått dille på ukelele här hemma. Det är kul, men det räcker ju inte med en! Alla måste ha varsin så att vi kan starta en orkester! 

Så, vi skulle åka till Malmbäck för att hämta tre stycken ukuleles som jag köpt på Tradera... Vi kom alltså hem till ett tyskt äldre par som bjöd in oss i deras hem. Utifrån såg huset jättemysigt och fint ut, inomhus såg det ut som en tysk souvenirbutik som ingen varit inne i sedan 1987... Det låg som en dimma över hela rummet och där fanns saker ingen människa trodde existerade, ur högtalaren spelades mystisk musik och det var grejer överallt.

Men vi betalade våra instrument och åkte vidare. Kände oss lite hungriga, så vi stannade på det lilla torget i Malmbäck för att besöka den lokala pizzerian. På "Disney Pizzeria" hette alla pizzor Disney-inspirerade namn, men hade exakt samma innehåll som på alla andra pizzerior. Capricciosa hette Pinoccio, Hawaii hette Musse Pigg och Calzone hette Ariel... Mycket kreativt. Vi tog varsin Musse Pigg med champinjoner.



När vi väl kom hem och skulle börja spela så upptäckte vi att den ena uken inte gick att stämma, den lät bara skit helt enkelt. De andra två var okej, men knappast av bästa kvalitet. Och det hade jag väl inte väntat mig heller, för de kostade inte många kronor, men vore ju kul om det åtminsotone går att spela på dom...


Men vi fick ju en liten trevlig dagsutflykt i alla fall! Och Småland är ju vackert när man far runt på småvägarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0