Kära uppsats...

Var det någon som sa helg?
 
 
Ja, inte var det jag... Helgen ska spenderas tillsammans med Therese och vår C-uppsats. Det är väl ungefär det som livet kretsar kring just nu. Puh...

Kranen Avsnitt 8 - Härligt eller ohärligt?

Då var det dags igen, här är det åttonde avsnittet av vår HÄRLIGA pod!

Lyssna här om du är smart och använder dig av iTunes, annars lyssna här!
 
 
Och ja, jag vet att "krymmel" är strössel på danska och inte på finska. Ja, jag sa fel. Ja, jag gjorde det. Jag vet.

Spontanlördagsbak

Kom på att det var länge sen jag bakade. Bakade matmuffins i veckan, och fick ett kakbaksryck idag. Det blev maränger, schackrutor och syltkakor. Har aldrig bakat syltkakorna förut, men dom blev ju fina!
 
Tror eventuellt att mitt bloggande kan komma igång lite mer nu när jag har fått min iPhone 5. Den kameran går ju faktiskt att använda (även om en riktig kamera såklart hade varit att föredra), kameran i min förra telefon (iPhone 3GS) var ju faktiskt helt värdelös...

Krunegård på Cirkus

Söndagen var en efterlängtad dag, äntligen skulle jag få se Markus Krunegård live. Han har verkligen vuxit sjukt mycket i mina ögon (mest öron kanske) det senaste året. Dock får jag väl säga att konserten var något av en besvikelse... Sjukt ojämn konsert, delvis magiskt bra, delvis intetsägande, introvert och tråkig. Synd, samtidigt som att det som var bra var skitbra.
 
 
Dessutom var det jättekonstigt ljus, bara ljus från scenen och inget ljus mot scenen. Det betyder att man ständigt blev bländad av starkt ljus rakt in i ögonen och dessutom var Markus med band bara fyra svarta prickar... Finns ett klipp från konserten att kolla på här. Där kan man se att Markus hade en crazy jacka på sig, det hade jag inte en chans att se i söndags... Suspekt.

Mer utförligt om konserten finns i senaste poden... hehe.



Kranen Avsnitt 7 - Folk måste skärpa sig!

Kranen Avsnitt 7 finns ute nu! Heja! Man får lyssna om man vill.
Ladda ner i iTunes här, annars kan man lyssna här.
 

RSS 2.0