Pepparkaksbyn

Årets pepparkaksprojekt är klart. Blev en mindre by än förra gången, men fyra hus kanske räcker...
 
 
Jag, syster och syskonbarnen dekorerade varsitt hus.
 

Brända mandlar!

Julgodispysselmys med Hannah resulterade i några burkar med brända mandlar. Kanske det godaste julgodiset av dom alla...

Musikhjälpen på Tradera

Det finns ju massor av sköna autioner på Tradera genom Musikhjälpen. Några jag gärna skulle lägga bud på, om jag hade råd:
 
Bli intervjuad av Kristoffer Triumf i VÄRVET! En av de bästa podarna just nu, och det hade ju varit ascoolt att få vara med i en VÄRVET-intervju! Ligger i skrivande stund på 6100 kronor.
 
Gör poddradio med Annika Lantz! Ännu en podcast-auktion, men att spela in med Annika Lantz skulle ju också vara ganska så skoj! Högsta budet ligger just nu på 9600 kronor.
 
Sofia Karlsson skriver unik låt om dig. Välj vad låten ska handla om, Sofia Karlsson skriver den och spelar in. Helt okej grej! 5810 kronor är just nu högsta budet.
 
Niklas Strömstedt sjunger på ditt bröllop. Yeah! Hade ändå varit coolt. Om man hade haft bröllopsplaner vill säga, och man om hade haft 15100 kronor över, som autionens högsta bud ligger på nu.
 
Hyr Kodjo och Soran som DJ:s till din fest. Jamen, det hade väl varit kul? 11211 kr, varför inte?
 
 

Mera julfeeling!



Ytterligare två saker som fått mig i julstämning: clementiner och Musikhjälpen!
Idag skickade jag in en låtönskning till Musikhjälpen och blev sedan uppringd och fick prata lite med Kodjo i radio. Så det var roligt! Det enda tråkiga är att jag inte kan lyssna/titta på Musikhjälpen fullt så mycket som jag brukar och skulle önska. Det är ju en liten uppsats som ska vara klar alldeles, alldeles snart... Men annars är Musikhjälpen verkligen det bästa med hela vintern!
 
Men, om man nu inte råkar ha koll på Musikhjälpen, tycker jag att man ska titta och lyssna här. Och läsa hur man önskar låtar och skänker pengar! Do it!

Hej julstämningen!

Julstämningen har äntligen infunnit sig. Den kom som vanligt med O Helga Natt på Stortorget i Örebro. Fin, traditionsenlig konsert som TV-sänds på julafton. Det var fint och mysigt och bra, MEN otroligt kallt...
 




 

Varm OCH snygg

När jag till och med jag införskaffat riktiga vinterskor, då vet man att det är kallt!
 
 
 
Det svåra är att hitta varma skor som också är snygga, de som designar varma skor verkar inte ha samma smak som jag... Men jag lyckades till slut! Varma och snygga!

När huvudet inte riktigt hänger med...

En hel dag som verkligen borde ägnats åt uppsatsskrivande har jag istället spenderat i sängen med bultande huvudvärk. Först nu börjar det släppa. Inte läge när uppsatsen ska vara klar om två veckor... Inte läge! Jag tillhör ju nämligen dom som inte kan göra ett skit när jag har huvudvärk, det finns bara vila att välja på.
 
 
Så imorrn hoppas jag att jag kan återgå till skrivandet!

Kranen Avsnitt 10 - Skorna är helt fyllda av blask

Tio veckor och tio avsnitt senare. Men än är det inte slut, vi fortsätter åtminstone till årsskiftet... Avsnitt 10 kan du lyssna på här. Eller här.
 

Livet som uppsatsskrivande student...

Att läsa böcker på danska är ungefär 100 gånger svårare än att läsa på engelska... Tar evigheter, men snart är jag äntligen klar med denna bok... 
Okej, det är lite fint med vinterlandskap, men det är ändå FÖR kallt! 
Jag fryser ihjäl... trots stickad tröja. 
 
Ge mig vår, NU! 
 
Tack. 

RSS 2.0