Kranen Avsnitt 4 - Persisk dans på en båt nånstans

Det fjärde avsnittet av Kranen finns här! (Eller här om du av någon anledning vägrar att använda iTunes...)
 
Jag skulle ljuga om jag sa att det här är vårt bästa avsnitt, men alla avsnitt kan ju inte vara bäst... Det handlar i alla fall om vår turbulenta helg ute på havet... 
 

Om man vill oss nåt kan man maila oss på [email protected]! Vi har hittills fått mail från en fantastiskt lyssnare, STORT!
 
 
 

Gul Linnéa

Ett par nya kaffekoppar har fått flytta in i min samling!
 

Kopparna kommer från Rörstand och är av modellen VB, det är lite av vad man skulle kunna kalla min favorit-modell på koppar. Har ett par tekoppar i denna modell sedan tidigare, men med andra dekorer. Min tanke är att samla lite extra på just den här modellen, gillar den skrapt. Det finns ingen namnmärkning av den här dekoren, men det är i alla fall Linnéor på koppen. Mycket fin!

Kranen Avsnitt 3 - Trekant med brorsan i Finland

Då finns avsnitt tre av våra fantastiska pod ute! Hämta här.

 
Och om det mot förmodan finns någon som inte har iTunes, men ändå skulle ville lyssna, så går det också att göra det här.
 
 

Mer Retro åt folket (iaf åt mig!)

Har helt missat denna tidning - Hus & Hem Retro!
 
 
Men nu hittade jag den genom en av mina favorit-porslinsbloggar, som finns med i tidningen med sin Gefle-koppssamling. Bra, för nu är det jag som börjar prenumerera! Var ett tag sen jag prenumererade på någon tidning, och det är ju alltid trevligt.

Stig Lindberg Retro Edition

Fick ändå ett litet sug att försöka porslinsblogga lite igen, men det får bli dåliga iPhone 3GS-bilder...

Några nya koppar/muggar, som jag fick hem idag. 
 
Retro Edition - modern design efter mönster av Stig Lindberg.
 
Dessa, och andra dekorer av Stig Lindberg-mönster, har sålts under begränsad tid på Coop. Fick tag i dom väldigt billigt på Tradera nu! Har letat ett tag, men de kan gå för relativt höga summor ibland...

Blå-vitt

Tittar man på min kaffekoppssamling verkar blå-vita koppar vara överrepresenterade...
 
Smide blå (Berit Ternell, Gefle), okänd, Mon Amie (Marianne Westman, Rörstrand), Jasmin (Karin Björquist, Gustavsberg), Adam (Stig Lindberg, Gustavsberg), Okänt namn (Figgjo Norway).

Kranen Avsnitt 2 - Död åt Project Runway

Då finns även andra avsnittet av min och Fredriks podcast Kranen ute på iTunes. Hämta hem här! Har man inte tillgång till iTunes går det också att lyssna här!

Tanken är då att det ska komma ett avsnitt i veckan och hittills har vi bestämt att vi ska göra tio avsnitt. Efter det får vi väl se vad som händer... Lyssna får man gärna göra om man vill och klickar man på gratisprenumeration får man automatiskt hem nya avsnitt när de kommer upp.
 
Vi gör det här för att det är kul, och jag tror verkligen att vi kommer bli bättre och bättre med tiden. Man måste få lära sig!
 
 
Det är kul att faktiskt göra slag i saken och genomföra såna här idéer istället för att låta dom rinna ut i sanden, vilket händer så ofta annars... Snygg bild har vi också...
 

Låt mig presentera Kranen!

Inläggen kommer allt mer sällan och kanske får jag tillbaka blogglusten igen, kanske inte. Orsaken till detta kan till exempel vara;
 
ETT
Att min kamera är död. Den funkar inte och jag har inte prioriterat att köpa en ny. Och utan bilder blir det tråkigt att blogga...
 
TVÅ
Har en ny uttrycksform, en ny "fritidssysselsättning", en ny grej som är kul helt enkelt. Och vad är då det? Jo, jag och Fredrik och jag har startat en podcast. Första avsnittet finns nu att ladda ner i iTunes! Har man inte iTunes går det också att lyssna här!
 

RSS 2.0